Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Forsendelse og betalingsmuligheter

Forsendelse

Fraktkostnadene for våre produkter er angitt nedenfor og vises også tydelig i handlekurven og på bestillingssiden.

Fraktprisene er på varer ved kjøp under 5 paneler samt til adresser med postnummer over 3999. Prisene varierer fra kr. 228,- til – ca. kr. 2 500,- , avhengig av produkter og leveringsadresse.

Vi leverer til hele Norge og alle fastlandsøyer og øyer med annen forbindelse hvor det er mulig å levere. Vi leverer ikke til utlandet. Varene dine blir sendt med Scanfreight AS, Post Nord eller andre samarbeidspartnere av Scanfreight AS.

MERK: Hvis det ikke er plass på utleveringsstedet, blir pakken flyttet til nærmeste utleveringssted, og du vil bli informert om dette. Hvis det oppstår problemer, vennligst kontakt kundeservice så raskt som mulig.

Varene leveres alle hverdager. Produktet ditt vil bli levert ca. 2-7 hverdager etter bestilling. For visse varer gjelder spesielle leveringsvilkår. Betingelsene vil bli spesifisert før kjøp av disse varene.

For ytterligere spørsmål eller hjelp, vennligst kontakt oss via telefon eller E-Mail.

Betaling

WoodUpp AS aksepterer betaling med VIPPS, VISA, Mastercard, Google Pay, Apple Pay og vår faktureringsløsning. Betalingen vil først bli trukket fra kontoen din når varen er sendt. Alle beløp er i NOK, norske kroner, og inkluderer moms. Vi tar forbehold om prisfeil og utsolgte/utgåtte varer.

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gjerne. Uansett om du har spørsmål, bekymringer eller feedback, så er vi kun en beskjed eller et telefon unna.

Åpningstider
Mandag – torsdag: 9.00 – 17.00
Fredag: 9.00 – 14.00

Telefon: +47 21 95 45 92
E-mail: pm@woodupp.no