Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver
Vår historie

Vår historie…

Vår grunnlegger, Mads Vesterby, startet WoodUpp på grunnlag av sin lidenskap for nordisk design. Han oppfant det anerkjente Akupanelet i 2018. Siden den gang har produktene våre utviklet seg og blitt brukt i prosjekter over hele verden.

Alle våre produkter kommer fra vår produksjon i Ribe, Danmark. Vår lidenskap for bærekraftig produksjon kombinert med vår erfaring med tre betyr at hvert produkt som forlater fabrikken, er et kvalitetsprodukt.

Våre typiske kunder spenner seg fra enkeltpersoner til bedrifter, restauranter, kontor og eiendomsprosjekter over hele verden. Stort sett velger folk oss fordi vi tilbyr unike produkter av høy kvalitet som i tillegg forbedrer akustikken og gir ethvert rom et moderne utseende.

Med andre ord skaper vi eksepsjonelle produkter som vesentlig forbedrer utseendet og akustikken i ditt favorittrom.

Vi er WoodUpp

Bærekraftig produksjon

Med passion for bærekraftig produksjon, fremstiller vi alle våre produkter på vår fabrikk i Ribe, Danmark.

Om WoodUpp

Vi hjelper deg som kunde med å skape gode rom gjennom vår nordiske design. Våre produkter forvandler måten rommet høres og ser ut, og skaper en positiv forskjell i ditt liv.

Møt vår gründer

Mads Vesterby, Gründer og Administrerende Direktør i WoodUpp. Lær mer om reisen han har hatt, mens han har skapt og utviklet WoodUpp.

1991

Starten

I 1991 la Mads sine foreldre, Helle og Per Hansen, grunnlaget for WoodUpp ved å etablere PVH Produksjon i sin hjemby Ribe, Danmark. Mads ble bokstavelig talt født inn i finérproduksjonens verden og vokste opp i en liten leilighet i fabrikklokalene.
Mens de balanserte mellom å skape en familie og en virksomhet, dro Helle og Per ut på en reise for å produsere treflater for møbelindustrien og hadde lenge en fabrikk i Polen.

I dag er PVH Production en vital del av WoodUpp – fabrikken som produserer alle våre Akupaneler.

2016

WoodUpp ble grunnlagt

WoodUpp ble grunnlagt som et skoleprosjekt. Mads studerte markedsføringsledelse, og til slutt var det obligatorisk med en praksisplass. Hvis man hadde en bedrift, fikk man lov til å ha praksis i sin egen bedrift – så Mads var rask og stiftet en helt ny bedrift: WoodUpp.

Mads sin idé var enkel: Han ville skape et produkt som han kunne produsere i farens bedrift (PVH) og selge direkte til forbruker via sin egen e-handelsbutikk. Og akkurat det gjorde han.
Hans første produkt var enkle små veggpaneler som du kunne montere på veggen.

Veggpanelene var ikke en umiddelbar suksess, og firmaet genererte ikke nok inntekter til at Mads kunne ta ut lønn. Heldigvis fikk han jobb i administrasjonen i farens bedrift, noe som betød at han kunne jobbe deltid hos PVH mens han bygde opp WoodUpp ved siden av.

2018

Mads utviklet Akupanel

Mads og hans far oppfant Akupanelet i 2018. De la merke til spiletrenden i offentlige bygninger, og så et behov for et “ut-av-boksen” produkt som vanlige mennesker kunne installere i hjemmene sine uten hjelp fra en snekker.
Dermed ble Akupanelet født.

Det første partiet med Akupaneler ble produsert en fredag. Samme dag la Mads ut produktet i nettbutikken sammen med et bilde på Instagram. Mandag morgen var det allerede utsolgt. Endelig fikk WoodUpp sitt gjennombrudd, og virksomheten begynte å vokse.

2019

Oppbyging av en vellykket virksomhet

I 2019 hadde Mads så mye å gjøre at han ikke kunne holde tritt. Så han bestemte seg for å ansette flere, nye partnere, Mikkel (TH) og Troels (TV), sammen med de første ansatte. Ved årets slutt jobbet 5 personer fulltid i WoodUpp.

I tillegg ble de to første internasjonale avdelingene startet i Storbritannia og Nederland i tillegg til et nært samarbeid med Distributør Konzept K i Norge. Den internasjonale ekspansjonen hadde begynt.

2021

Generasjonsskifte – Mads kjøper sin fars fabrikk

I 2021 er Mads, WoodUpp (nr 3 fra Venstre) farens (Per Vesterby, TV) største kunde, og WoodUpp står nå for 95% av PVH’s produksjonskapasitet. Per og Mads ble enige om at det var på tide med et generasjonsskifte.

Ved hjelp fra investorer kjøper Mads og hans partnere PVH Production, og Steffen Silberbauer (TH) blir partner og finansdirektør i WoodUpp. Heldigvis overbeviser Mads faren om å bli i virksomheten som produksjonssjef.

2022

Beste nye firma, 2022

WoodUpp er nå til stede i mer enn 14 land i Europa og Nord-Amerika. Ved utgangen av 2022 jobber mer enn 100 personer i WoodUpp, hvis man inkluderer de ansatte i WoodUpp-avdelingene som eies av partnerne.

Det var et fantastisk år for WoodUpp, da vi i tillegg vant prisen “Beste Nye Bedrift” i vår region i Danmark.

2023

Ny visjon for WoodUpp

I 2023 presenterte Mads en ny visjon for Woodupp. Han ser en fremtid hvor WoodUpp er mer enn bare en produsent av Akupaneler – han ser for seg WoodUpp som et globalt livsstilsmerke som gir folk muligheten til å skape gode, komfortable og stilfulle rom for seg selv og de menneskene de er glade i:

Vi hjelper mennesker med å skape gode rom gjennom vår nordiske design. Våre produkter forbedrer måten rom høres og ser ut, og gjør en positiv forskjell i menneskers liv.

2024

WoodUpp Group utvider til Norge

Grunnleggeren av Konzept K, Heidi Taran Knardahl, har besluttet å selge majoriteten av selskapet til sin danske samarbeidspartner WoodUpp Group. Selskapet skifter navn til WoodUpp Norge og Heidi Taran fortsetter som administrerende direktør og medeier med ansvar for å ekspandere WoodUpp i Norge. Det nye partnerskapet er i tråd med WoodUpp´s globale strategi, som legger vekt på lokal tilstedeværelse, markedskunnskap og kundeservice i vekstmarkeder for akustiske- og dekorative produkter. For mer informasjon.