Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Presse

Hold deg oppdatert med de seneste nyhetene om hva som skjer i WoodUpp.

Velkommen til WoodUpp Presse, din side med de seneste nyheter, pressemeldinger og mediedekning om WoodUpp.

WoodUpp Group utvider til Norge!

Konzept K har skiftet navn til WoodUpp Norge og fortsetter som et eget datterselskap under WoodUpp – paraplyen med base i Oslo & Omegn. Grunnleggeren av Konzept K, Heidi Taran Knardahl, fortsetter i selskapet som administrerende direktør og medeier i WoodUpp Norge.

WoodUpp-konsernet ser frem til et enda tettere samarbeid med sine norske kollegaer og sammen fortsette å levere produkter og service av topp kvalitet til våre kunder i Norge.

We are expanding to South Africa!

Vi er glade for å kunngjøre at WoodUpp kjøper Thula Wall, noe som markerer vår utvidelse til Sør-Afrika. Dette er en viktig milepæl i vår reise mot å bli et virkelig globalt merke.

Kjøpet av Thula Wall er i tråd med WoodUpps globale strategi, som legger vekt på lokal tilstedeværelse, markedskunnskap og kundeservice på voksende markeder innenfor Akustikkpaneler og relaterte produkter.

Trenger du pressemateriale?

Klikk på linken nedenfor for å downloade bilder osv. fra WoodUpp.

For mer informasjon kontakt gjerne:

Troels Johansson
CMO & Partner
+45 2162 0591
tjo@woodupp.dk

Om oss

Vår grunnlegger, Mads Vesterby, startet WoodUpp på grunn av sin lidenskap for tre og oppfant det berømte Akustikkpanelet i 2017. Siden den gang har produktene våre blitt brukt i private hjem og prosjekter over hele verden.

Alle våre produkter kommer fra vår produksjon i Ribe, Danmark. Vår lidenskap for bærekraftig produksjon kombinert med vår erfaring med tre betyr at hvert produkt som forlater fabrikken er av høy kvalitet.

 Vi er WoodUpp