Dansk design og kvalitet

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti 100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Bli WoodUpp forhandler

Søk om adgang til vår nettbutikk, kun for forhandlere.

Hva er neste skritt?

Trinn 1:

Bli med på vår B2B/ forhandler plattform for å få eksklusive fordeler: spesielle priser og tilgang til et bredere utvalg av produkter for bedriften din.

Trinn 2:

I neste trinn vil søknaden din bli behandlet. Snart vil du motta en e-post som enten bekrefter godkjenningen din og inkluderer de nye påloggingsopplysningene dine, eller informerer deg om resultatet.

Trinn 3:

Du har nå tilgang til din nye bedriftskonto, hvor du kan dra nytte av reduserte priser på produktene våre, få tilgang til relevante dokumenter og mye mer.

Bli WoodUpp forhandler

Har du allerede en bruker? Logg inn

Dette ligner ikke en mail

Faktureringsadresse

Your message has been sent! 🎉
Oops! You need to fill in some required fields.

Har du spørsmål?

+47 21 95 45 92

pm@woodupp.no

Mandag – torsdag: 9.00 – 17.00
Fredag: 9.00 – 14.00

Få spesielle forhandlerpriser

Som forhandler er du berettiget til spesielle priser, det er designet for å hjelpe deg med å øke din fortjeneste. Opprett bruker i dag.

Eksklusive fordeler

Etter å ha fått adgang til vår B2B/ forhandler plattform, har du mulighet til å utforske våre brede utvalg av produkter, rabatter og sende inn ordrer 24/7, når det passer best for deg.

Egenskaper & fordeler

Professionel adgang

Som WoodUpp-forhandler får du eksklusiv adgang til spesielle priser som er skreddersydd for å øke din fortjeneste.

Du får også straks adgang til viktige dokumenter som datablader, lydtest og monteringsguider. Dessuten stiller vi til rådighet et utvalg av marketingmaterialer, bl.a. bilder og videoer i høy kvalitet, som vil hjelpe deg med markedsføringen.

Begynn å selge

Når din søknad har blitt godkjent, får du straks adgang til vår spesialiserte og eksklusive B2B/ forhandler-shop. Her kan du raskt og enkelt sende inn og håndtere dine bestillinger. Velg mellom levering eller avhenting direkte fra vårt lager i Drøbak – hva som passer deg best.

Vi har finjustert hele prosessen, så du raskt og enkelt kan få WoodUpp-produktene i butikken og videre ut til dine kunder.” Du kan også bestille paneler med levering direkte til dine kunder.

Bestill døgnet rundt

Vår nettbutikk er åpen 24/7, noe som gir deg fleksibiliteten til å sende inn ordre når det passer deg best. Uansett om du har et prosjekt som haster eller skal fylle opp ditt eget lager, vår plattform er designet for passe din tidsplan.

Dessuten står vårt engasjerte kundeserviceteam alltid til rådighet for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.

Kontakt oss gjerne.