Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

100 dagers fornøyd garanti

Hos WoodUpp tilbyr vi deg 100 dagers fornøyd garanti, dette betyr at hvis du ikke er fornøyd med produktene fra oss, har du 100 dagers full returrett på kjøpet ditt og du får pengene tilbake.

Det er viktig for oss at du oppnår akkurat det resultatet du har drømt om. Derfor gir vi deg ekstra tid til å vurdere om dine nye Akupaneler fra WoodUpp oppfyller dine behov og at du er fornøyd.

100 dagers returrett

Angrer du på kjøpet ditt?

Det er viktig for oss at du er fornøyd med ditt kjøp. Vi står 100% bak våre produkter, og vi har derfor utvidet vår returrett fra 14 til 100 dager. Du har selvfølgelig fortsatt 2 års reklamasjonsrett ved feil og mangler.

Hvis du ikke er fornøyd, kan du benytte vår 100 dagers fornøyd garanti og returnere bestillingen din uten problemer. Selv om du allerede har montert panelene på veggen og ikke er fornøyd med resultatet, kan du fortsatt benytte deg av vår 100 dagers fornøyd garanti.

Det kan noen ganger være vanskelig å vite om dine nye Akupaneler vil se bra ut i hjemmet ditt.

Prøv derfor gjerne vår Visualizer, hvor du kan ta et bilde av veggen din og velge WoodUpp-panelet i fargen du ønsker å bestille. På den måten kan du se hvordan panelene vil se ut på veggen din hjemme og finne den perfekte matchen for ditt hjem før du kjøper.

Forbedret akustikk garanti

Hva om panelene ikke har noen innvirkning på akustikken i hjemmet ditt?

WoodUpp´s Akupaneler har lydabsorpsjonsklasse A når de monteres med 2″ lekter og mineralull bak. Dette er den høyeste akustikkvurderingen man kan oppnå.

Det betyr at WoodUpp´s Akupaneler reduserer lydbølgene i rommet og minimerer romklangen når de monteres på vegger eller i tak i henhold til våre monteringsanvisninger.

Hvis du, mot forventning, ikke har opplevd forbedret akustikk i rommet ditt, kan du benytte vår 100 dagers fornøyd garanti og returnere bestillingen din.

Leveringsgaranti

Skal du først bruke panelene til prosjektet ditt senere?

Det er ingen problem. Du har 100 dager returrett fra den dagen du mottar pakken din. Så selv om prosjektet ditt blir forsinket noen uker, kan du trygt bestille Akupanelene.

Uendelig support garanti

Har du problemer med å montere panelene?

Våre WoodUpp-paneler er enkle å montere, men vi forstår at ikke alle er erfarne “DIY”- Gjør Det Selv”-entusiaster. Derfor har vi laget enkle “Gjør-Det-Selv” videoer som forklarer hvert trinn i monteringsprosessen, samt en veiledning i tekstform.

Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du booke et online møte med vår hjelpsomme kundeservice, som er klar til å guide deg gjennom monteringen av dine Akupaneler.

Hvis du har spørsmål om innredning, akustikk, montering eller annet, er du velkommen til å kontakte oss via telefon, chat, video eller mail. Vi er klare til å hjelpe deg både før, under og etter ditt prosjekt.

Det praktiske:

Retur av din ordre sendes til:

WoodUpp Norge A/S
Att: Returordre
Scanfreight AS
Holtbråtveien 143
1449 Drøbak