Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

WoodUpp Group utvider til Norge med et nytt datterselskap

Grunnleggeren av Konzept K, Heidi Taran Knardahl, har besluttet å selge majoriteten av selskapet til sin danske samarbeidspartner WoodUpp Group. Selskapet skifter navn til WoodUpp Norge og Heidi fortsetter som administrerende direktør og medeier med ansvar for å ekspandere WoodUpp i Norge.

WoodUpp Group og Heidi Taran Knardahl er glade for å kunngjøre det nye og tettere samarbeidet og samtidig lansere WoodUpp i Norge.

“Jeg har jobbet sammen med WoodUpp´s salgsteam i Danmark siden 2019, og før det med produksjonsteamet til wood-veneer. Da vi begynte å diskutere WoodUpp´s interesse for Norge, føltes det naturlig at vi skulle gjøre det sammen. Etter en periode med diskusjoner og planlegging fant vi en løsning der det var fornuftig å bruke Konzept K som plattform for å omprofilere selskapet til “WoodUpp Norge” med et 100 % lokalt team”, sier Heidi Taran Knardahl.

Det nye partnerskapet er i tråd med WoodUpp´s globale strategi, som legger vekt på lokal tilstedeværelse, markedskunnskap og kundeservice i vekstmarkeder for akustiske- og dekorative produkter.

“I WoodUpp jobber vi kontinuerlig med å ekspandere produktene og merkevaren vår globalt. Når vi går inn i et nytt marked, er det avgjørende for oss å ha lokal tilstedeværelse med lokal ledelse, markedskunnskap og kundeservice”, sier Steffen Graves Silberbauer, CFO i WoodUpp Group, og fortsetter: “Et av hovedmålene våre er å finne gode partnere som kan styrke den lokale kunnskapen, bygge opp merkevaren, og møte kundene der de er, i dette tilfellet med et norsk team. Samarbeidet med Heidi Taran gjennom Konzept K gjør at vi er sikre på at vi kan utvikle oss godt i Norge.”

Konzept K har skiftet navn til WoodUpp Norge og fortsetter som et eget datterselskap under WoodUpp – paraplyen med base i Oslo & Omegn. Grunnleggeren av Konzept K, Heidi Taran Knardahl, fortsetter i selskapet som administrerende direktør og medeier i WoodUpp Norge.

WoodUpp-konsernet ser frem til et enda tettere samarbeid med sine norske kollegaer og sammen fortsette å levere produkter og service av topp kvalitet til våre kunder i Norge.

Om WoodUpp

WoodUpp er en ledende leverandør av akustikkpaneler og nordiske designprodukter med fokus på kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet.
For mer informasjon, besøk:

NO: https://woodupp.no – EU: https://woodupp.com/

Forespørsler fra media:

WoodUpp Norge, administrerende direktør, Heidi Taran Knardahl, hkn@woodupp.no
WoodUpp Group, økonomidirektør, Steffen Graves Silberbauer, sgs@woodupp.dk