Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Utvider til Afrika med oppkjøpet av Thula Wall

Nytt partnerskap for å forbedre lokal tilstedeværelse og kundeservice på vekstmarkeder for Akustikkpaneler og relaterte produkter.

JOHANNESBURG, SØR-AFRIKA – 4. september 2023 – WoodUpp er begeistret over å kunngjøre sin inntreden på det afrikanske markedet gjennom oppkjøpet av firmaet Thula Wall.

“Hos WoodUpp ønsker vi å kontinuerlig utvide våre produkter og merkevare globalt. Afrika var ikke vårt hovedfokus på kort sikt, men på grunn av sterke forbindelser til det sørafrikanske markedet fra vår nederlandske partner, Jesper Elenbaas, var vi overbevist om at Afrika er et spennende marked for WoodUpp. Når vi trer inn på et nytt marked, er det avgjørende for oss å ha en lokal tilstedeværelse med lokal ledelse, markedskunnskap og kundeservice,” sier Steffen Silberbauer, finansdirektør i WoodUpp. Han sier “Å finne gode partnere blant grunnleggerne av Thula Wall gjorde en betydelig forskjell for hvordan vi kan angripe markedet. Vi har store forventninger til utviklingen i Afrika i de kommende årene.”

WoodUpp’s Globale strategi

Oppkjøpet av Thula Wall er i tråd med WoodUpp’s globale strategi, som legger stor vekt på lokal tilstedeværelse, markedskunnskap og kundeservice innenfor vekstmarkeder for akustikkpaneler og relaterte produkter. Thula Wall vil skifte navn til WoodUpp Afrika og fortsetter som et selvstendig og individuelt datterselskap under WoodUpp-paraplyen med base i Johannesburg. Grunnleggeren av Thula Wall, Roxanne Snyman, og medpartner Rowan Snyman vil fortsette i virksomheten, henholdsvis som administrerende direktør og som aksjonærer i WoodUpp Afrika.

Roxanne Snyman, administrerende direktør for Thula Wall, sier: “Beslutningen om å bli med WoodUpp føltes riktig fra begynnelsen av. Vi har en enorm synergi og følger konsernets fokus på å skape en fantastisk kundeopplevelse. Vi er glade for å forene krefter og bringe vakkert nordisk design til det afrikanske markedet.”

WoodUpp Group ser frem til å samarbeide nært med sine nye afrikanske kollegaer og fortsette å levere produkter og tjenester av høy kvalitet til kunder over hele verden.

Om WoodUpp

WoodUpp er ledende leverandør av akustikkpaneler og relaterte produkter, med forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. For mer informasjon, besøk:
ZA: https://woodupp.co.za/ eller les mer om WoodUpp her.

For mediaforespørsler:
WoodUpp Afrika, CEO, Roxanne Snyman, roxy@woodupp.co.za
WoodUpp Group, CFO, Steffen Graves Silberbauer, sgs@woodupp.dk