Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Influencer

Er du influencer og kan tenke deg å bruke våre produkter i dine fremtidige prosjekter?

Se her hvordan vi kan arbeide sammen.

Se her hvordan vi kan samarbeide.

I de siste årene har influencere etterspurt produktene våre til ulike prosjekter over hele verden. Så hvis ditt neste prosjekt også inkluderer akustikkpaneler, ta gjerne kontakt med oss. Vi er alltid åpne for dine ideer og prosjekter.

1. Fortell oss om din ide

Vi må først finne ut om vi er den perfekte matchen. Fortell oss litt om deg, følgerne dine, og hva du har i tankene angående samarbeidet.

2. Bli godkjent

Vi samarbeider ikke med alle. Ved hjelp av verktøy forsikrer vi oss om at du har de riktige følgerne for målgruppen vår.

3. Nå til samarbeidet

Det er tid for å se på det spesifikke ved samarbeidet. Hva vi forventer av deg og – enda viktigere – hva du forventer av oss.

4. Vi sender deg de perfekte produktene

Så snart avtalen er signert, sender vi deg produktene dine. Vi håndterer frakten og finner en leveringsdato til deg.

5. Gjør din ting

Del historien din om WoodUpp og produktene våre på din unike og autentiske måte. Inspirer følgerne dine og skap fantastisk innhold.

6. Vi promoterer deg

Send oss innholdet ditt slik at vi kan dele deg og prosjektet ditt i markedsføringen vår. Vi har mer enn 700 000 følgere over hele verden.

La oss komme igang

Send oss en email med informasjon om deg, din idé og dine følgere.
Så kommer vi tilbake til deg så raskt som mulig.

Våre viktigste kriterier

Du deler våre verdier

Vi tror på positivitet og autentisitet. Vi ønsker å inspirere mennesker over hele verden til å skape bedre rom for seg selv og de rundt seg. Å samarbeide med mennesker som deler vår visjon er så viktig for oss at det er et enkelt kriterie for et potensielt samarbeid med deg.

Dine følgere elsker deg

Det handler ikke om hvor mange følgere du har, det er viktigere for oss at du har de riktige følgerne. Derfor har vi heller ikke et minimumskrav for antall følgere. Det er mer vesentlig for oss at du skaper engasjement og god stemning på profilen din.

Du er villig til å dele statistikk fra profilen din med oss

Vi bruker spesifikke verktøy for å analysere om vi er en god match, samt for å se hvilke følgere du har.

Du har lyst til å lage godt og engasjerende innhold som vi også kan bruke i vår markedsføring

Det er et krav at vi kan bruke innholdet du lager i vår markedsføring. Det ville vært en skam å ikke dele dine fantastiske prosjekter med våre +700 000 følgere.

Du er utrolig dyktig med kameraet

Du vet hva du gjør med kameraet, og du skaper vakkert og engasjerende innhold. De flotte bildene og videoene dine vekker entusiasme blant følgerne dine – og får produktene våre til å skinne på sitt beste.

Cases

Bli inspirert av disse projektene

Faustix

Vi har vært på besøk hos musikkproducer, DJ, familiefar og TV-stjerne Morten Olsen, også kjent som Faustix, han har brukt våre akustikkpaneler i farge Charcoal til å skape et superlekkert og eksklusivt uttrykk i sitt hjemmestudio.

Akupanel | 240 – Brent Tre

1.749,00 kr

Lovestick

Vi var så heldige at vi fikk komme på besøk til Mark Falgren – også kjent som trommeslageren Lovestick i bandet Lukas Graham.

Akupanel | 240 – Røket Eik

1.749,00 kr

Melissa

Hvordan fjerner du støy og etterklang i et hjem med store overflater?

Dette var Melissa sin bekymring da hun og hennes mann skulle bygge opp deres nye, stilige hjem. De ville gjerne ha det enkelt og minimalistisk, men alle de bare, harde veggene var en utfordring.

Løsning? Enkel, stilfull lyddemping med paneler fra WoodUpp.

Akupanel | 240 – Klassisk Eik (Grå Filt)

1.299,00 kr

8-kanten

Hvordan ser det ut når man bruker mer enn 500 akustikkpaneler i ét konferenserom? Det var spørsmålet vi måtte stille oss selv da vi fikk denne store ordren.

Se denne story´en om 8-kanten, og se om du blir like imponert og overveldet over det endelige resultatet, som vi ble!

Akupanel | 240 – Rustikk Eik Natur

1.549,00 kr

Suzan

Hjemme hos Suzan er det én vegg som straks fanger øyet og blir samtaleemnet så snart du kommer på besøk – det forstår vi godt. Veggen gir en imponerende bakgrunn som både beriker rommet og reflekterer hans sans for estetikk.

Akupanel | 60 – Rustikk Eik Natur

399,00 kr

Annemiek

En smugtitt inn i Annemieks hjem i Hoofddorp, Holland, avslører en rekke vakkert utførte prosjekter med WoodUpp paneler. Ta en titt og la dig inspirere av hennes kreative idéer.

Akupanel | 240 – Klassisk Eik (Sort Filt)

1.299,00 kr