Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Persondatapolitikk hos WoodUpp Norge AS

Vi samler kun inn personopplysninger i tilfeller der det er relevant for oss, og vi vil bare samle inn personopplysninger hvis det er relevant for din aktivitet hos WoodUpp Norge AS.

Når vi samler inn, behandler og bruker dine personopplysninger, overholder vi alltid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun oppbevare dine personopplysninger så lenge vi enten er pålagt en juridisk forpliktelse til det, eller så lenge det er relevant for det formålet de ble samlet inn for.

Opplysningene vi samler inn

Hvis du ønsker å kjøpe og motta et produkt eller en tjeneste fra oss, trenger vi å samle inn visse personopplysninger for å kunne gjennomføre handelen og tilby deg våre tjenester. Vi kan bruke informasjonskapsler (cookies) for å holde oversikt over innholdet i handlekurven din mens du bruker nettbutikken vår.

Vi kan samle inn informasjon som navn, e-postadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den er forskjellig fra postadressen), telefonnummer og betalingsinformasjon.

WoodUpp A/S og WoodUpp Norge AS samler og behandler dine personopplysninger når du gjør følgende:

  • Besøker vår nettside
  • Gjennomfører et kjøp av våre produkter
  • Oppretter en konto
  • Melder deg på vårt nyhetsbrev
  • Anmelder vår nettside
  • Sender oss spørsmål, klager eller tilbakemelding

Den behandlingsansvarlige

Den behandlingsansvarlige for innsamling, behandling og bruk av dine personopplysninger på www.woodupp.no er
WoodUpp A/S, Industrivej 59, 6760 Ribe, organisasjonsnummer 36924187 og WoodUpp Norge AS, Drammensveien 130, B3,
0277 Oslo, Org nr 924519835.

Behandlingsgrunnlag og formål

Vi samler inn dine vanlige kontaktopplysninger som navn og adresse for å kunne levere det produktet eller den tjenesten du har kjøpt hos oss. Din e-postadresse samles inn for å kunne sende deg en ordrebekreftelse og en leveringsbekreftelse.

Når du betaler for produktet eller tjenesten din, samler vi inn navnet ditt, kortdataene dine og IP-adressen din. Opplysningene som samles inn i forbindelse med betalingstransaksjonen brukes og lagres kun for betalingsavvikling og oppfyllelse av den inngåtte avtalen. Ved gjennomføring av betalinger vil noen av dataene dine bli videreformidlet til PensoPay, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller støtte betalingen, som det totale kjøpsbeløpet og faktureringsinformasjon.

Hvis du i løpet av registreringsprosessen eller på nettsiden vår har gitt oss samtykke til det, bruker vi e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg på og av nyhetsbrevet. Alle nyhetsbrev inneholder også en lenke for avmelding. Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du til enhver tid rett til å tilbakekalle samtykket.

Hvis du ikke ønsker å oppgi de personopplysningene som er nødvendige for å gjennomføre et kjøp av et produkt, vil du dessverre ikke ha mulighet til å kjøpe produkter fra oss på nettsiden vår.

Dine opplysninger (unntatt e-postadressen din, hvis du har gitt samtykke til behandling av den med tanke på å motta tilbud) vil bli slettet 5 år etter at du har mottatt varen eller tjenesten.

Andre mottakere av personopplysninger

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter, og vi overfører ikke dine personopplysninger til tredjeland.

Hvis du velger å anmelde vår nettside, vil navnet ditt og e-postadressen din bli overført til anmeldelsessiden TrustPilot.

Vi har vår nettside hos Hosting4real og betalingssystem gjennom PensoPay, som fungerer som vår databehandler. Alle personopplysninger du oppgir på nettsiden vår, vil bli lagret i Hosting4reals datasentre.

Vi bruker eksterne selskaper som leverandører for å levere tjenestene våre best mulig. Disse eksterne leverandørene er databehandlere og behandler i noen tilfeller personopplysninger i forbindelse med levering av tjenester til oss. Våre databehandlere behandler bare personopplysninger i tråd med våre instruksjoner og i samsvar med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har inngått databehandleravtaler med våre databehandlere, noe som er vår garanti for at de overholder gjeldende regler for beskyttelse av dine personopplysninger.

Dine rettigheter

Som den registrerte har du en rekke rettigheter som vi til enhver tid må sørge for å oppfylle. Du har rett til å be om følgende:

  • Å få tilgang til og få rettet/endret dine personopplysninger
  • Å få slettet personopplysninger

Du har også rett til å protestere mot behandlingen av dine personlige data, og du har rett til å klage til en databeskyttelsesmyndighet.

Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dem, kan du også ta kontakt med oss. Send oss en anmodning om dette til vår e-mail: pm@woodupp.dk eller pm@woodupp.no.