Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Cookie- og privatlivspolitikk hos WoodUpp A/S og WoodUpp Norge AS

Introduksjon

Når du besøker nettsiden vår, samles det informasjon om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt, samt øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det samles inn informasjon, bør du slette informasjonskapslene dine (se veiledning) og unngå videre bruk av nettsiden. Nedenfor har vi utførlig forklart hvilken informasjon som samles inn, formålet med denne informasjonen og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

Informasjonskapsler (Cookies)

Nettsiden bruker “cookies”, som er en tekstfil som lagres på datamaskinen din, mobil eller lignende, med formålet å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Se veiledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer cookies, kan annonsene bli mindre relevante for deg og vises hyppigere. Du kan også risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt, samt at det er innhold du ikke får tilgang til.

Nettsiden inneholder cookies fra tredjeparter. Alle cookies kan finnes beskrevet i vår Cookie-pop-up.

Personopplysninger

Generelt

Personopplysninger er alle typer informasjon som i en eller annen grad kan henføres til deg. Når du bruker nettsiden vår, samler og behandler vi en rekke slike opplysninger. Dette skjer for eksempel ved vanlig tilgang til innhold, hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, bruk av tjenester eller utfører kjøp via nettsiden.

Vi samler og behandler typisk følgende typer informasjon: Et unikt ID og teknisk informasjon om datamaskinen din, nettbrettet eller mobilen din, IP-adressen din, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du gir eksplisitt samtykke og selv oppgir informasjonen, behandles også navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med opprettelse av brukerkonto eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi behandler dine personopplysninger trygt og konfidensielt i samsvar med gjeldende lovgivning, inkludert personvernforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine opplysninger vil kun bli brukt til det formålet de er samlet inn for, og slettes når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.

Vi har implementert tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre at opplysningene dine blir slettet, offentliggjort, tapt, forringet eller kommer i uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg annonser som mest sannsynlig vil være relevante for deg, registrere kjøp og betalinger, samt levere de tjenestene du har etterspurt, som for eksempel å sende ut nyhetsbrev. Videre bruker vi informasjonen til å optimalisere tjenestene våre og innholdet.

Oppbevaringsperiode

Informasjonen lagres i den perioden som er tillatt i henhold til lovgivningen, og slettes når den ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av arten av informasjonen og begrunnelsen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Videreformidling av informasjon

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment med mer, videreformidles til tredjeparter i den grad disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om “Cookies” ovenfor. Informasjonen brukes til målrettet annonsering.

Vi bruker også en rekke tredjeparter til lagring og behandling av data. Disse behandler utelukkende informasjon på våre vegne og har ikke lov til å bruke dem til egne formål.

Videreformidling av personopplysninger som navn og e-post med mer vil kun skje hvis du gir ditt samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi tilstrekkelig beskyttelse for dine opplysninger.

Innsyn og klager

Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg i et vanlig format (dataportabilitet). Du kan også til enhver tid protestere mot at opplysninger brukes. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan sendes til: pm@woodupp.dk. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en anmodning om dette til den ovennevnte e-postadressen.

Utgiver

Websiden eies og publiseres av:

WoodUpp A/S

Industrivej 53

6760 Ribe

Telefon: +4578740202

Email: pm@woodupp.dk