Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

Enkel og rask montering

100 dagers fornøyd garanti

Nordic design and quality

Fargeprøver

Skap en bedre fremtid

Designet med omsorg

I våre bestrebelser på å skape produkter som reflekterer vårt ansvar overfor miljøet og vår forpliktelse til kvalitet, har vi nøye valgt ut hver eneste komponent. Våre produkter er laget med materialer som er valgt med tanke på både miljøet og estetikken. Filtet i våre produkter består av 50 % resirkulert plast, mens finéren kommer fra skoger som fokuserer på ansvarlig skogbruk. Disse materialene er håndplukket for å sikre høyeste kvalitet og en vakker finish.

Rom for rom

Formålet vårt er klart.

Vi streber etter mer enn estetisk design. Vi arbeider for å designe omgivelser som er både moderne og sunne. Steder og miljøer som føles behagelige og innbydende – ideelle for å både bo og jobbe i.

Vårt fokus er å forbedre emosjonell trivsel og skape positiv påvirkning i samfunnet.

Denne siden er opprettet for å gi deg innsikt i de tiltakene vi setter i verk. Vi er ikke perfekte, men vi gjør vårt beste for å bli grønnere. Har du spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Produsert i Danmark

Vårt hovedsete ligger i i Ribe, Danmark og er vårt hjerte hvor alle våre produkter blir til.

Håndverk og kvalitet er kjernen i vårt arbeid.

Ved å holde produksjonen i Scandinavia sikrer vi optimale arbeidsforhold og optimaliserer hver detalj for finesse og finish.

Du er hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom i Ribe og selv oppleve kvaliteten som kjennetegner våre produkter.

Dansk produsert

Forbedrer ditt velbefinnende

Lydklasse A – den høyest mulige akustikk vurderingen.

I en offisiell lydtest oppnådde våre Akupaneler den høyeste mulige vurderingen – Lydklasse A.
For å oppnå Lydklasse A, må du montere lekter og mineralull bak panelene – se vår monteringsveiledning.

Du kan imidlertid også montere panelene direkte på veggen. Ved å gjøre dette vil panelene nå Lydklasse D, som også er svært effektivt for lyddemping.

Som det fremgår av grafen, er panelene mest effektive ved frekvenser mellom 300 Hz og 2000 Hz, noe som er de vanlige støynivåene de fleste opplever i sine hjem. Dette betyr at panelene vil dempe både høye og dype lyder. Grafen er basert på akustiske paneler montert på en 45 mm lekt med mineralull bak panelene.

Lydabsorbsjonsklasse D

Lydabsorbsjonsklasse A

Din tillit betyr alt for oss

Vi gjør vårt beste for å være transparente og ærlige overfor deg, som kunde.

Vårt mål er å overgå dine forventninger og sikre din fulle tilfredshet.

Din glede er vår suksess.

Vi jobber kontinuerlig for å være tilgjengelige, slik at du enkelt kan kontakte oss når du har behov for det. Enten du ringer, skriver, chatter online eller ønsker et møte, står vi klare til å hjelpe.

Kontakt oss gjerne. Se her, hvordan du enkelt kan få tak i oss.

Ta en nærmere titt på hva som gjør våre Akupaneler unike

Akustisk filt backing

Vår akustiske filt bidrar til en forbedring av både estetikk og lydmiljø. Den er designet for å absorbere lydbølger og dempe lyden, noe som gir deg en mer behagelig og rolig atmosfære i hjemmet ditt. Filten er tilgjengelig i sort og grå.

Lameller/ Spiler

Lamellene skaper ikke bare et minimalistisk nordisk utseende, de hjelper også med å fjerne romklang. Lamellene er laget av MDF (Medium Density Fiberboard), tilgjengelig i enten natur eller gjennomfarget sort.

Overflaten

Med et bredt utvalg av farger tilbyr overflaten en verden av estetiske muligheter. Det gir deg muligheten til å tilpasse ditt bo- og arbeidsområde, slik at du kan sette ditt personlige preg på innredningen din. Vi leverer et utvalg farger i finér og noen i laminat.

Nysgjerrig på noe? Ikke nøl med å spørre oss.

+47 21 95 45 92

Ring oss

Livechat

Chat med oss

pm@woodupp.no

Send us an email